Ittas Vezetésért Járó Büntetés 2016 | JOGOSÍTVÁNYMENTÉS
ITTAS VEZETŐK INFORMÁCIÓS RENDSZERE

Ingyenes tanácsadás kérése


Magyarország legpontosabb ittas vezető információszolgáltatását látja! Töltse ki az alábbi űrlapot! Az űrlap azt a célt szolgálja, hogy Ön minden kérdésére pontos választ kapjon. A kérdőív kitöltése semmilyen kötelezettséggel nem jár! A kitöltött adatlap összes adata bizalmas, titkosított.
ittas vezetésért járó büntetés

Mi az ittas vezetésért járó büntetés? Mire számíthat egy ittas vezető a 2016. évben? Mi az ittas járművezetés eljárásának pontos folyamata? Egyáltalán: mi vár most ténylegesen Önre?

Ön most válaszokat keres az interneten, és többnyire jogszabályokat felsoroló, "nagy büntetésekkel" fenyegető oldalakba ütközött, amelyek semmilyen konkrét tartalommal nem rendelkeznek az ügyére vetítve.

ittas vezetésért járó büntetés

Elege van már a fent olvasottakból? Valóban szeretné tudni, hogy - ott, akkor, és ahogyan elkövetésre került az ittas vezetés bűncselekménye -, az pontosan miket von maga után?

Jó helyen jár! Itt ugyanis nem csak ezt tudhatja meg, hanem az innen kivezető gyors, és akár fájdalommentes utat is. Ehhez csupán néhány adatot kell megadnia, itt a jobb oldali mezőben! >>


Mi történt?
Mérés:
Szonda érték:
Időpont:
Hol történt?
Volt már ittas vezetése?
Mobiltelefon:
E-mail:

Leírás: